Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Voimavaroja yksinasuville

12.9. - 15.9.

Kurssiaika: tiistai – perjantai 12.- 15.9.2023

Paikka: Kiipula, Kiipulantie 507, 14200 Turenki

Kohderyhmä:

Yksinasuvat 18–65-vuotiaat kuurosokeat ja kuulonäkövammaiset henkilöt.

Ensisijaisesti kursseille valitaan henkilöt, jotka eivät ole osallistuneet kursseillemme aiemmin. Muuten valintakriteerit ovat kurssikohtaisia. Kurssille otetaan kahdeksan (8) osallistujaa.

Tavoite ja sisältö:

Käsitellään vertaisryhmässä kuulonäkövamman vaikutuksia arjessa jaksamiseen. Vahvistetaan hyvinvointia kulttuurielämyksen ja erilaisten harrastuskokemusten kautta. Tavoitteena on voimavarojen vahvistuminen vertaisryhmän ja kehollisen ilmaisun avulla.

Kustannukset kurssilaisille:

Majoitus ja ateriat ovat kurssilaisille ilmaisia. Kurssipaikan lähellä asuville on mahdollista osallistua kurssille myös avomuotoisesti, eli kurssille voi osallistua päivisin ja yöpyä kotona.

Matkat korvataan halvimman julkisen (linja-auto/juna) matkustustavan mukaisesti, omavastuuosuuden ylittävältä osalta. Omavastuu on 25 €/matka eli yhteensä 50 €. Kurssimatkoista on tehtävä matkakorvaushakemus, jonka liitteeksi tarvitaan kuitit matkustamisesta.

Osallistujat on vakuutettu kurssin ajan.

Yhteyshenkilö: Kurssisuunnittelija Sanna Säämäki p. 044–491 6495 (myös tekstiviesti ja WhatsApp), sanna.saamaki(a)kuurosokeat.fi

Hakeminen: Sähköisesti verkosta tai paperisella hakemuksella: Suomen Kuurosokeat ry, Sanna Säämäki, Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere.

Lähetä hakemuksesi torstaihin 10.8.2023 mennessä.

Tiedot

Alkaa:
12.9.
Loppuu:
15.9.
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kiipula
Kiipulantie 507
Turenki, 14200
+ Google Map

Järjestäjä

Suomen Kuurosokeat ry