Suomen Kuurosokeat ry hakee tiedotustyöntekijää

 

Vielä ehdit hakea! Suomen Kuurosokeat ry on saanut STEAn Paikka auki -ohjelmasta rahoituksen kuulonäkövammaisen henkilön palkkaamiseen tiedotustyöntekijäksi. Tiedotustyöntekijä kerää, tallentaa ja luetteloi järjestön kulttuuri- ja historiatietoa. Hän tekee myös haastatteluja muistitiedon tallentamiseksi. Samalla hän toimii kirjastonhoitajana ja avustaa viestintätoiminnassa. Viestintään kuuluu tapahtumien järjestämistä ja kuurosokeudesta tiedottamista.

TYÖPAIKKAILMOITUS 18.2.2020

Paikka Auki: Tiedotustyöntekijä

Suomen Kuurosokeat ry on saanut STEAn Paikka auki -ohjelmasta rahoituksen kuulonäkövammaisen henkilön palkkaamiseen tiedotustyöntekijäksi. Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta, sujuvaa suomen kielen taitoa, hyviä tietojenkäsittelytaitoja (mm. Officen käyttö) ja vähintään toisen asteen koulutusta. Tehtävässä on etua hyvistä vuorovaikutus- ja esiintymistaidoista sekä viittomakielen osaamisesta.

Tiedotustyöntekijä kerää, tallentaa ja luetteloi järjestön kulttuuri- ja historiatietoa. Hän tekee myös haastatteluja muistitiedon tallentamiseksi. Samalla hän toimii kirjastonhoitajana ja avustaa viestintätoiminnassa. Viestintään kuuluu tapahtumien järjestämistä ja kuurosokeudesta tiedottamista.

Työn rahoitus on kokoaikaiselle 12 kuukautta. Tehtävä voidaan jakaa usealle. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkattavan henkilön tulee suoriutua vähintään kuuden tunnin työpäivistä. Työaika on sopimuksen mukaan 30-38 tuntia viikossa. Työ voi sisältää matkustamista Suomessa. Työpiste on Tampereella.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 15.3.2020 mennessä viestintä(at)kuurosokeat.fi. Otsikko-kenttään teksti ”Tiedotustyöntekijä”.

Tiedustelut: Milla Lindh, 040-774 9207, milla.lindh(at)kuurosokeat.fi.

Kuva: Pixabay