Työ- ja harjoittelupaikat

 

Avoimet työpaikat

CONTROLLER/KIRJANPITÄJÄ

Etsimme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää pääkirjanpitäjämme perhevapaan sijaiseksi. Tehtävä sisältää myös sisäisen laskennan tehtäviä.

Vastaat kuukausittaisesta kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä sekä esimiesraportoinnista. Kirjanpitäjä osallistuu budjetointiin sekä kunnille ja Kelalle tehtävään tarjouslaskentaan ja hänen vastuullaan on myös kustannusraportointia.

Edellytämme soveltuvaa taloushallinnon koulutusta ja kokemusta tilinpäätöstaitoa.
Arvostamme
-oma-aloitteista ja vastuullista työotetta
-sisäisen laskennan kokemusta
-STEA-rahoitteisen kolmannen sektorin ja/tai sosiaalialan työkokemusta
-SONET-taloushallintojärjestelmän tuntemusta
-kuurosokeiden kohtaamisen taitoja

Toimistosi sijaitsee Tampereen Hervannassa, Kuurosokeiden Toimintakeskuksessa. Työaika on mahdollista sopia myös osa-aikaiseksi hakijan toiveen mukaan 60-100%. Työ alkaa huhtikuussa sopimuksen mukaan, kun sopiva henkilö on löytynyt.
Lähetä mahdollisimman pian hakemuksesi palkkatoivomuksella ja CV:llä sähköpostitse: rekry@kuurosokeat.fi.

 

PAIKKA AUKI: TIEDOTUSTYÖNTEKIJÄ

Suomen Kuurosokeat ry on saanut STEAn Paikka auki -ohjelmasta rahoituksen kuulonäkövammaisen henkilön palkkaamiseen tiedotustyöntekijäksi. Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta, sujuvaa suomen kielen taitoa, hyviä tietojenkäsittelytaitoja (mm. Officen käyttö) ja vähintään toisen asteen koulutusta. Tehtävässä on etua hyvistä vuorovaikutus- ja esiintymistaidoista sekä viittomakielen osaamisesta.

Tiedotustyöntekijä kerää, tallentaa ja luetteloi järjestön kulttuuri- ja historiatietoa. Hän tekee myös haastatteluja muistitiedon tallentamiseksi. Samalla hän toimii kirjastonhoitajana ja avustaa viestintätoiminnassa. Viestintään kuuluu tapahtumien järjestämistä ja kuurosokeudesta tiedottamista.

Työn rahoitus on kokoaikaiselle 12 kuukautta. Tehtävä voidaan jakaa usealle. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkattavan henkilön tulee suoriutua vähintään kuuden tunnin työpäivistä. Työaika on sopimuksen mukaan 30-38 tuntia viikossa. Työ voi sisältää matkustamista Suomessa. Työpiste on Tampereella.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 15.3.2020 mennessä viestintä(at)kuurosokeat.fi. Otsikko-kenttään teksti ”Tiedotustyöntekijä”.

Tiedustelut: Milla Lindh, 040-774 9207, milla.lindh(at)kuurosokeat.fi.

 

Harjoittelijat

Yhdistys ottaa järjestötoimintaan harjoittelijoiksi ensisijaisesti kuurosokeita harjoittelijoita. Kuntoutumis- ja asumispalveluihin voivat hakeutua harjoitteluun sosiaali- ja terveysalan opiskelijat.

Yhteyshenkilö:

Heli Virintie
palveluohjaaja
040 835 8389