Yhdistys kerää kuurosokeiden ja heidän lähiverkostonsa kommunikaatiokokemuksia

 

Suomen Kuurosokeat ry täyttää pian 50 vuotta. Sen kunniaksi kommunikaatiopalvelut kerää kuurosokeiden ja heidän lähiverkostonsa kommunikaatiokokemuksia eri vuosikymmeniltä.

Olipa siis kokemuksesi tuore tai vähän vanhempi, onnistunut tai epäonnistunut, hauska tai ikävä, jaa se kanssamme. Kerro, mikä teki kokemuksesta erityisen. Millaista oli kokemukseen liittyvä hyvä kommunikaatio? Tai jos vuorovaikutus ei toiminut, kerro, miksi ei. Miten toimisit tai muiden pitäisi toimia nyt, jotta vuorovaikutus paranisi?

Kerro itsestäsi seuraavat taustatiedot:

  • oletko kuulonäkövammainen, kuurosokea, perheenjäsen, muu lähiverkoston jäsen tai kuurosokeiden parissa työskentelevä.
  • mikä on äidinkielesi, miten kommunikoit – jos olet lähiverkoston jäsen, kerro, miten kommunikoitte kuurosokean tai kuulonäkövammaisen läheisesi tai asiakkaasi kanssa
  • ikäsi ja sukupuolesi
  • mistä päin Suomea olet, paikkakunta.

Voit kertoa kokemuksesi suomen kielellä tai videolle viittoen. Lähetä se 31.3.2021 mennessä Merja Kovaselle. Sähköposti on muotoa etunimi.sukuni(at)kuurosokeat.fi. Voit myös kertoa kokemuksiasi suoraan kommunikaatiopalvelujen työntekijöille.

Kokoamme kokemukset lähtökohtaisesti nimettöminä ja ilman tunnistettavia tietoja kaikkien iloksi yhdistyksen 50-vuotisjuhlallisuuksien yhteyteen. Jos haluat jakaa kokemuksesi omalla nimelläsi, kerro se selkeästi viestissäsi.

Nostetaan yhdessä esille koko kommunikaation kirjo, valoineen ja varjoineen!